2012-2013 ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR!

2012 - 2013 LLP/Erasmus Staj Programı faaliyet alanı etkinlikleri dahilinde, öğrencilerimiz, Erasmus staj öğrencisi olarak bir Avrupa Birliği üyesi ülkeye staj yapmak amaçlı gidebileceklerdir.

Staj programından yararlanmak isteyen öğrencilerin başvurularını, 03.01.2013 - 18.01.2013 tarihleri arasında ön başvuru formunu doldurarak ve gerekli belgelerle birlikte, kendi Enstitü/Fakülte/Yüksekokul/MYO Erasmus Bölüm Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular birimler aracılığıyla Rektörlük Erasmus ofisine yapılacaktır. 18.01.2013 tarihinden sonra Erasmus Ofisine ya da Erasmus Bölüm Koordinatörlerine yapılan hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir.

ÖNEMLİ!!!! Staj yapılacak bir kurum olmadan öğrenciler Erasmus staj hareketliliği faaliyetine katılamazlar. Staj yapılacak bir kurumunun olduğu “Eğitim Anlaşması ve Kalite Taahhüdü Formu” ve “Kabul Mektubu” ile kanıtlanmalıdır ve bu belgeleri elde etmek zaman almaktadır. Bu nedenle Erasmus Staj Başvuru dönemi başlamadan önce öğrencilerimizin, gerekli koşuluları taşıyıp taşımadıklarını kontrol ederek, staj yapmayı planladıkları kurumlarla irtibata geçmeleri ve belgeleri temin etmeleri gerekmektedir.

Duyuru metni için tıklayınız.

Ön başvuru formu için tıklayınız.

Ek Dosyalar
Bu içerik 04.12.2012 tarihinde yayınlandı ve toplam 1794 kez okundu.