2020 Erasmus Öğrenci Hareketliliği (Öğrenim&Staj) Başvuruları Başlıyor

2020 Yılı Erasmus Öğrenci Hareketliliğine başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerimizin için gerekli bilgiler aşağıda verilmiştir.
Lütfen başvuru yapmak istediğiniz faaliyete göre başvuru koşullarını dikkatlice inceleyiniz.

• BAŞVURU TARİHLERİ                  : 10 ŞUBAT - 28 ŞUBAT 2020
  • YABANCI DİL SINAV TARİHİ         : 6 MART 2020 Cuma, 14:30

ÖNEMLİ NOT:

1. Koşullarınızın uyması durumunda birden çok projeye aynı anda başvuruda bulunabilirsiniz. Aynı anda birden çok projeye başvuruda bulunan adayların ikinci veya üçüncü başvurularından 10’ar puan düşürülür.(Öğrencinin tercih ettiği bir başvurudan puan düşülmez, diğer başvurudan/başvurulardan 10 puan düşürülür. Öğrenci puan düşürülmesini istediği faaliyeti/faaliyetleri başvuru esnasında belirtmelidir. (Bilgi verilmemesi halinde Erasmus Ofisi herhangi bir başvurudan/başvurulardan puan düşürecektir.)
  2. Katılımcı mevcut öğrenim kademesi içerisinde daha önce Erasmus+ yükseköğretim öğrenci hareketliliği faaliyetlerinden yararlanmışsa, yeni faaliyetle beraber toplam sürenin 12 ay’ı geçmemesi gerekmektedir.

Bu içerik 10.01.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 11099 kez okundu.