ERASMUS + YARARLANICILARI, THY İLE %20 İNDİRİM VE 10kg EXTRA BAGAJ HAKKI İLE UÇUYOR

THY Kampanya Koşullarına İlişkin Detaylı Bilgiler
Kampanya Koşulları

Kampanyada Kullanılan Terimler:

Bilgi Formu: Yararlanıcılar adına düzenlenmiş ve THY satış ofislerine bilet satış işlemi esnasında ibraz edilmesi gereken form. Bilgi Formu, yararlanıcının bilgileri TURNA sistemine giriş yapıldıktan sonra seyahati gerçekleştirecek ve TURNA sistemine bilgileri girilen yararlanıcının e-postasına iletilecektir. E-postasına bilgi formu ulaşmayan yararlanıcılar, TURNA giriş ekranından bilgi formunu edinebilecektir.

Proje: Türkiye Ulusal Ajansı’ndan hibe almaya hak kazanmış, sözleşme süresi bitmemiş ve yurtdışı hareketliği devam eden başvurulardır.

Proje Başvuru Sahibi: TURNA sistemi aracılığıyla kurumun başvurusunu Türkiye Ulusal Ajansı’na ileten kişi.

Yararlanıcı: Türkiye Ulusal Ajansı’ndan aldığı hibeyle yurtdışı hareketliliğini gerçekleştirecek proje katılımcısı.

Kampanya Kimleri Kapsıyor?

■ Kampanya, Kampanya Türkiye Ulusal Ajansı’ndan alınan, sözleşme süresi bitmemiş hibeler kapsamında yurtdışı hareketliliklere katılacak kişiler içindir.   

■ Proje ortağı olan kurum/kuruluşlar, TURNA sistemine üye olmaları halinde kampanyadan yararlanabilecektir.

■ Yararlanıcıların, Miles&Smiles’a şahsi üyeliğinin olması ve seyahate katılacak yararlnıcının bilgilerinin TURNA sistemine girlmiş olması gerekmektedir (M&S üyelik koşulları geçerlidir). Miles&Smiles üyeliği bulunanlar mevcut üyelik numaralarını kullanabilir.

Kampanya Koşulları Nedir?

■ Satış dönemi: 26 Kasım 2014 – 26 Kasım 2016

■ Seyahat başlangıç tarihi: 26 Kasım 2014 – 26 Kasım 2016

Kampanya, 26/11/2016 tarihine kadar geçerli olup Türkiye çıkışlı uçuşun 26 Kasım 2016 (dahil) tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Bu süre taraflarca uzatılabilir.

■ Biletler THY satış ofislerinden bizzat, kampanya kodu ve Miles&Smiles üyelik numarası verilerek, resmi kimlik belgesi ile alınmalıdır. Kampanya, acentalar veya internet üzerinden alınan biletlerde geçerli değildir.

■ TURNA sistemine adı girilen ve seyahati gerçekleştirecek olan yararlanıcının, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kendi e-postasına gönderilen  Bilgi Formu’nun çıktısını (veya sistem girişinden elde edeceği çıktı), kampanya kodunu, Miles&Smiles üyelik numarasını ve resmi kimlik belgesini THY satış ofislerine, bilet kesim işlemi esnasında ibraz etmesi gerekmektedir. 

■ Kampanyadan yararlanma hakkı, TURNA sistemine giriş yapıldığı gün aktif olacaktır.
Kampanya, Türkiye çıkışlı tek yön veya Türkiye çıkışlı gidiş-dönüş biletleri için geçerlidir.

■ Türk Hava Yolları ve Türkiye Ulusal Ajansı kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

■ Bu kampanyadan Türkiye Ulusal Ajansı yararlanıcıları dışında 3. şahıslar faydalanamaz. Türkiye Ulusal Ajansı, bu kuralın ihlalinin tespiti durumunda ilgililer hakkında hukuki haklarını saklı tutar.

Kampanyadan yararlanması için TURNA sistemine girilmiş olan isimlerin gerçek yararlanıcılar olduğundan ve bilgilerin doğru girildiğinden sistem girişi yapılan hesabın sahibi kurum sorumludur. TURNA sistemine giriş yapmakla kampanyaya ilişkin tüm kural ve şartlar kabul edilmiş sayılır.

Kampanyadan Nasıl Yararlanılır?

■ 1. Adım: Yararlanıcı, Miles&Smiles Programına üye olur.

■ 2. Adım: Yararlanıcı, Miles&Smiles üyeliği hakkında proje başvuru sahibini (Yükseköğretim için Erasmus Ofislerini) bilgilendirir. Proje başvuru sahibi (veya Erasmus ofisi) kurumsal hesabını kullanarak yararlanıcının iletişim ve seyahat bilgilerini TURNA sistemine eksiksiz girer.

■ 3. Adım: Kampanya kodunun yazılı olduğu bilgi formu, TURNA sisteminden otomatik olarak mail yoluyla TURNA sistemine ismi girilen yararlanıcıya iletilir. Yararlanıcı, bu formu e-postasına ulaşmaması halinde TURNA sisteminden indirebilir.

■ 4. Adım: Yararlanıcı, THY satış ofislerine bilgi formunu, Miles&Smiles üyelik numarasını ve resmi kimlik belgesini ibraz eder. Kampanyadan yararlanmak istediğini belirtir.

■ 5. Adım: Yararlanıcı kampanyadan net bilet ücreti üzerinden, kampanya koşulları dahilinde yararlanır.  

NOT: Turna sistemine yararlanıcıların bilgi girişleri proje başvuru sahipleri (yükseköğretim öğrencileri için Erasmus ofisleri)  aracılığıyla yapılacağından kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin öncelikle proje irtibat kişileri (yükseköğretim öğrencileri için Erasmus ofisleri) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Avrupa deneyiminizde size şimdiden başarılar diliyoruz.

BİLET ALIMLARINIZI SON ZAMANA BIRAKMAYINIZ!

Ek Resimler
Bu içerik 04.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3247 kez okundu.