ERASMUS ÖĞRENİM ve STAJ HAREKETLİLİĞİNE BAŞVURAN ÖĞRENCİLER İÇİN YABANCI DİL SINAVI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR

2013 yılı yaz döneminde Erasmus staj programından ve 2013-2014 Öğretim yılında Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden faydalanmak üzere başvuran öğrencilerimiz için Erasmus Yabancı Dil Sınavı düzenlenecektir. Bu sınav dışında, ilgili başvurular için bölümlerde tekrar bir sınav yapılmayacaktır.

Öğrenciler sınava hangi sınıfta gireceklerini aşağıda belirtilen EK-DOSYALARbölümündeki Giriş, 1.kat ve 2.kat amfiler listelerini kontrol edebilirler.

Öğrenciler sınava girerken öğrenci kimliklerini (eğer kimliği yoksa öğrenim gördüğü birimden aldığı öğrenci belgesi de olabilir) yanlarında bulundurmak zorundadır, yanında öğrenci kimliği (ya da öğrenci belgesi) yoksa sınava alınmayacaklardır.

Sınav Tarihi: 27 Nisan 2013

Sınav Saati: 10.00

Sınav Yeri: Eğitim Fakültesi, Kosova Yerleşkesi, Mehmet Akif Ersoy Eğitim Binası

Not: Öğrenciler saat 09.30’da sınav yerlerinde bulunmalıdır.

2013 Erasmus Staj ya da 2013-2014 Erasmus öğrenim başvurusu yaptığı halde listede adı bulunmayan öğrenciler erasmus@trakya.edu.tr adresine e-posta gönderebilirler.

İletişim:

Telefon: 0 284 235 90 88

E-posta: erasmus@trakya.edu.tr

Bu içerik 22.04.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2059 kez okundu.