2014-2015 ERASMUS ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ BAŞVURUSU BAŞLADI

DUYURU
            Üniversitemizde LLP/Erasmus faaliyet alanı etkinlikleri dahilince, yurtdışındaki üniversitelerin ilgili bölümleri ile imzalamış olduğumuz ikili anlaşmalar doğrultusunda, öğrenim görmek amaçlı yurt dışına öğrenci gönderilecektir. Bu kurumlarda Erasmus öğrencisi olarak ayrıntıları belirtilen şartlarda öğrenim görmek isteyen öğrencilerin başvurularını en geç 28 Mart 2014 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvuru formuna aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.
Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında yurt dışına gidecek öğrenci sayısı Ulusal Ajans’tan sağlanacak bütçeye göre belirlenmektedir. 2014-2015 Akademik döneminde Ulusal Ajans tarafından üniversitemize sağlanacak hibe miktarı henüz bildirilmemiştir. Bu nedenle, geçmiş yıllara dayalı tahmini rakamlara göre Güz ve Bahar dönemleri için 50 öğrenci asil, ve her bölüm için yedek adaylar  belirlenecektir. Beklenenden daha az hibe gelmesi durumunda 50 olarak belirtilen kontenjan azaltılacaktır.

• BAŞVURU TARİHLERİ     :                     10 Mart 2014 – 28 Mart 2014
  • BAŞVURU YERİ                :                        T.Ü. Balkan Yerleşkesi, Dış İlişkiler Birimi, Erasmus Ofisi
  • SINAV TARİHİ VE YERİ  :                   31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında Erasmus web   sayfası  duyurular  bölümünde açıklanacaktır .  Sınav  yeri ve tarihini web sayfasından takip ediniz.

• BAŞVURU KOŞULLARI:
       Transkript Genel Not Ortalaması
       Ön Lisans ve Lisans için            : 2.20/4.00
       Yüksek Lisans ve Doktora           : 2.50/4.00
  •  BAŞVURUDA TALEP EDİLEN BELGELER:
        Başvuru Formu + Güncel Tarihli Transkript (2013-2014 Akademik Yılı Güz Dönemi de dahil ıslak imzalı)

EKLER:
2.Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvuru Formu (Bilgisayarda doldurulması gerekmektedir)
Bu içerik 05.03.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 8176 kez okundu.