2018-2019 AY Bahar Döneminde Erasmus Öğrenci Hareketliliğinden Faydalanacak Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Toplantısı Yapıldı.


Trakya Üniversitesi Erasmus Ofisi tarafından, Nisan 2018 de düzenlenen Oryantasyon toplantısına ek olarak düzenlenen, Erasmus+ Öğrenci Faaliyetleri kapsamında (Öğrenim) 2018 /19 Akademik yılı Bahar Dönemi için seçilen öğrencilerimize süreç boyunca gerçekleştirilecek işlemlerin ayrıntılı olarak açıklandığı, “oryantasyon” toplantıları, 02.10.2018 ve 03.10.2018 tarihlerinde, Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Oryantasyon toplantılarının ilk kısmında, Erasmus+ Giden Öğrenci Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Özay AK, seçilen öğrencilerimizin faaliyet dönemlerini daha sorunsuz geçirmelerine destek olmak adına, süreç boyunca gerçekleştirilecek işlemleri ve yaşayabilecekleri olası sorunlar karşısında izlemeleri gereken yolları ayrıntılı olarak anlattı.

Oryantasyon toplantılarının ikinci kısmında, Trakya Üniversitesi ESN öğrenci topluluğu Proje Koordinatörü Busenaz ÖZALP ve İletişim Yöneticisi Aybüke DEMİR tarafından ESN faaliyetleri, topluluğun amacı ve işleyişi hakkında sunum gerçekleştirildi. Sonrasında, daha önce Erasmus Öğrenci Hareketliliğine de katılan ve şu an Trakya Üniversitesi ESN Topluluğu başkanı olan Yağız YILMAZ ve başkan yardımcısı Evren CAN geçmiş hareketlilik deneyimlerini öğrencilerle paylaştığı oturum soru cevap bölümü ile sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 04.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1570 kez okundu.