2019 Erasmus Öğrenci Hareketliliği Oryantasyon Toplantısı Yapıldı.


Trakya Üniversitesi Erasmus Ofisi tarafından düzenlenen “Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği” oryantasyon toplantısı 22 Mart 2019 tarihinde üniversitemiz Merkez Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Uyg. ve Arş. Merkezi Müdürü ve Erasmus Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Murat TÜRKYILMAZ, Erasmus Kurum Koord. Yrd. Öğr. Gör. İlkay Nuhtu KALELİ, Giden Öğrenci Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Özay AK, Giden Öğrenci Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Müge ATAKAN, Trakya Üniversitesi ESN (Erasmus Student Network) Topluluğu yönetici ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış konuşmasına başlayan Doç. Dr. Murat Türkyılmaz, süreç içinde ofis tarafından yapılacak olan bildirimlere, toplantılara ve bunların önemine, Erasmus Ofisinin çalışma prensiplerine değinerek sözü Erasmus Ofisi adına bilgilendirme sunumunu yapacak Giden Öğrenci Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Özay AK’a bıraktı.

Oryantasyon toplantısının ikinci kısmında, Giden Öğrenci Hareketlilik Koordinatörü Öğr. Gör. Özay AK, seçilen öğrencilerimizin faaliyet dönemlerini daha sorunsuz geçirmelerine destek olmak adına, süreç boyunca gerçekleştirilecek işlemleri ve yaşayabilecekleri olası sorunlar karşısında izlemeleri gereken yolları ayrıntılı olarak anlattı.

Soru - cevap bölümü ile devam eden toplantıda Erasmus Kurum Koord. Yrd. Öğr. Gör. İlkay Nuhtu KALELİ öğrencilerin sorularını cevapladı. Son bölümde Trakya Üniversitesi ESN öğrenci topluluğu başkanı Yağız YILMAZ ve başkan yardımcısı Evren CAN tarafından ESN faaliyetleri, topluluğun amacı ve işleyişi hakkında sunum gerçekleştirildi. Erasmus Öğrenci Hareketliliğine katılmış ve şu ESN Trakya topluluğu bünyesinde yer alan öğrencilerimizin geçmiş hareketlilik deneyimlerini paylaştığı toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 01.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 967 kez okundu.