2020 Erasmus Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları Hk.


Erasmus+ Hareketliliklerinin durdurulması kararından sonra tekrar başlamasına yönelik olarak YÖK Başkanlığı ve Ulusal Ajans açısından herhangi bir engel bulunmadığı açıklanmıştır. Ancak hareketliliklerin başlaması, hareketlilik gerçekleştirilecek ülkeye yönelik seyahat kısıtlamaları, yabancıların ülkeye giriş ve ülkede kalışlarına yönelik kısıtlılıklar, karşı üniversitenin/staj yerinin personel/öğrenci kabul edip etmemesi gibi değişkenlere bağlıdır.

Bu bilgiler doğrultusunda 2020 Erasmus+ Personel Hareketliliği başvuru sonuçları açıklanmıştır. Pandemi nedeniyle faaliyetlerini ertelemek zorunda kalan, planlanan faaliyet tarihi geçmiş olan veya faaliyet tarihini değiştirmek isteyen personelimizin yeni hareketlilik tarihlerini 28 Şubat 2021 tarihine kadar, gidecekleri kurumdan alacakları yeni tarihli davet mektupları ile Erasmus Ofisine bildirmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılacak bildirimler dikkate alınmayacaktır.

Hareketlilik faaliyet tarihlerini ertelemek/değiştirmek istemeyen personelimizin daha önce belirttiği tarihlerde faaliyetlerini gerçekleştireceklerine dair Erasmus Ofisine e-posta ile bilgi vermelidir.

28 Şubat 2021 tarihine kadar Erasmus Ofisine herhangi bir bildirim yapmayan personelimiz hakkından feragat etmiş sayılacaktır.
 

Personel Hareketliliği Başvuru Sonuçları için tıklayınız.



ÖNEMLİ UYARI:

- Faaliyetlerinizi Ekim 2020 den itibaren 2021 yılı sonunda kadar gerçekleştirebilirsiniz.
- Erasmus+ Dönemi 2020-2021 Akademik yılında sona ereceği için mevcut ikili anlaşmalarımızın geçerliliği de 2020-2021 Akademik yılı dönem sonunda bitecektir.
- Ders Verme Hareketliliğine katılacak personelimizin, ikili anlaşması bulunmayan kurumlarda ders veremeyecekleri için 2020-2021 Akademik yılı içerisinde faaliyetlerini tamamlamalarını tavsiye ederiz. 



                             Personel Hareketliliği - Gerekli işlemler için lütfen tıklayınız!



Resim
Bu içerik 21.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 3199 kez okundu.