2021 ERASMUS SÖZLÜ SINAV HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine,

2021 Öğrenci Hareketliliği ilanında belirtilen yazılı sınav baraj puanı öğrenim hareketliliğine başvuru yapan adaylar için değişmemiştir. Yazılı sınavdan 70 ve üzeri not alan adaylar sözlü sınava gireceklerdir.

Sözlü sınava girmeyen adayların sözlü sınav puanı sıfır olarak kabul edilecektir.

Staj hareketliliklerine (konsorsiyum projeleri dahil) yeterli sayıda başvuru bulunmadığı için yabancı dil yazılı sınavı asgari baraj puanı göz önünde bulundurulmayacaktır. Sadece staj hareketliklerine başvuru yapan adaylar sözlü dil sınavına girmeyeceklerdir.

Hem staj (konsorsiyum projeleri dahil) hem de öğrenim hareketliliğine başvuru yapan ve yazılı sınavdan 70 ve üzeri not alan adaylar sözlü sınava girmek zorundalardır.

2021 Erasmus yazılı YDS Bilgileri;

ALMANCA

Sınava giren öğrenci sayısı

Sınav ortalaması

Asgari baraj puanını geçen öğrenci sayısı

Bu içerik 21.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2306 kez okundu.