2022 Erasmus Staj / Konsorsiyum Projeleri Başvuru Sonuçları




Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine;

 
Erasmus öğrenci staj / konsorsiyum başvuru sonuçları sayfa sonunda bilginize sunulmuştur.
 
Faaliyete hak kazanan öğrencilerimiz için 13.04.2022 Çarşamba günü, 13:30’da oryantasyon/bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıda kullanılacak gerekli belgeler, başvuru aşamaları, izlenecek yola dair bilgi verilecektir.
 
Oryantasyon toplantıları Microsoft Teams Uygulaması üzerinden uzaktan yapılacaktır. Faaliyetinizden sorumlu koordinatör sizleri ekiplere tanımlayacaktır.
 
Toplantıya katılım zorunludur.
 
Lisans için 2:20 , Lisansüstü için 2.50 üzerinde GNO sahip ve Yabancı Dil Sınavına giren adaylar talep ederlerse faaliyetten hibesiz olarak yararlanabilir.
 
Aynı tarihleri içeren kabul belgeleri ile birden çok projeye başvuran adaylar sadece bir staj projesinden ( konsorsiyum / staj) yararlanılabilir.
 
Yerleştirme sonuçlarına itirazlar 13 Nisan Çarşamba, 12:00 e kadar Erasmus Ofisine yapılabilir. Bu saatten  sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.
 
Başvuru aşamasında Staj Kabul Belgesi ve Islak imza/e-imza‘lı transkriptlerini sisteme yüklemeyen ve faaliyet için hak kazanan adaylar, en geç 15 Nisan 2022 tarihine kadar ilgili belgeleri (Staj Kabul Belgesi, Islak imzalı veya e-imzalı transkript) Erasmus Ofisine teslim etmelidirler. Bu tarihe kadar kabul belgesini ve transkriptini teslim etmeyen adaylar haklarını kaybedeceklerdir.  Bu durumda yedek adaylara bilgi verilecek,  faaliyetten yararlanmak istemeleri durumunda kabul belgelerini Erasmus Ofisine teslim etmeleri için süre verilecektir.
 
Çeşitli sebeplerle hareketlilikten vazgeçen adayların en geç 15 Nisan 2022 tarihine kadar elektronik posta ile ya da dilekçe ile Erasmus Ofisini bilgilendirmesi gerekmektedir.
 
 
 
Bu içerik 10.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 7577 kez okundu.