2022 Erasmus Yabancı Dil Sınavı Hk.

2022 Erasmus Öğrenci Staj hareketliliği için başvuruda bulunan öğrencilerimiz için İngilizce ve Almanca olarak iki dilde yapılacak olan Yabancı Dil Sınavı bilgileri aşağıda sunulmuştur.  Yabancı Dil Sınavı yüzyüze ve yazılı olarak gerçekleşecektir. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

• Sınav Tarihi : 1 Nisan 2022, Cuma
  • Sınav Saati : 14:30
  • Sınav Yeri : Yabancı Diller Yüksekokulu (Ayşekadın Yerleşkesi)
  • Sınav Dil Düzeyi : B1 - B2
  • Soru Sayısı : 50

DEĞERLENDİRME:

• Sınav 50 sorudan oluşmakta olup her soru 2 puan değerindedir.

SORU TİPLERİ
  • 5 adet kelime
  • 5 adet dilbilgisi
  • 6 adet çeviri
  • 4 adet diyalog tamamlama
  • 2 adet okuma metni
  • 5 adet anlam bütünlüğünü sağlayan eksik cümleyi bulma
  • 5 adet anlam bütünlüğünü bozan cümleyi çıkarma
  • 5 adet aynı anlama gelen cümleyi bulma
  • 5 adet verilen durumda söylenebilecek cümleyi bulma

ÖNEMLİ UYARI:
  1. Sınava girecek öğrencilerin kontrol edilmek üzere yanlarında, öğrenci belgeleri ile pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı gibi bir özel kimlik belgesi bulundurmaları gerekmektedir, aksi takdirde sınava alınmayacaklardır.
  2. Sınav giriş listeleri Yabancı Diller Yüksekokulu duyuru panolarına asılacaktır.
  3. Cep Telefonu ile sınava giriş kesinlikle kabul edilmeyecektir. Telefonunuzu sınavdan önce salon görevlisine teslim ediniz. Aksi takdirde sınavınız geçersiz sayılacaktır.
  4. Öğrencilerin sınavdan en az 30 dakika önce sınav yerinde bulunması gerekmektedir.

Bu içerik 25.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 3673 kez okundu.