2023 Erasmus Yabancı Dil Yazılı Sınav Sonuçları

30 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen Erasmus Yabancı Dil yazılı sınav sonuçları açıklanmıştır.

Yazılı Sınavda başarılı olan adaylar için Sözlü Yabancı Dil Sınavı daha önce ilan edildiği gibi 4 - 5 Nisan 2023 tarihlerinde (Sözlü sınavlar 10:00 da başlayacaktır) yapılacaktır. Başarılı olan adaylar sözlü sınav ekiplerine tanımlanacaklardır. Lütfen Teams hesaplarınızdan ilgili sözlü sınav ekiplerine eklenip eklenmediğinizi kontrol ediniz.

YAZILI ve SÖZLÜ MAZERET SINAVLARI HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

30 Mart 2023 tarihinde yapılan Erasmus Yabancı Dil Yazılı Sınavı esnasında, sınava giriş yapıp teknik aksaklıklardan dolayı sınavını tamamlayamayan öğrenciler için mazeret sınavı düzenlenecektir. Bu durumda olan öğrencilerin mazeretlerini bildiren dilekçelerini e-posta ile 5 Nisan 2023 17:30’a kadar infoerasmus@trakya.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihe kadar ulaşmayan talepler değerlendirmeye alınmayacaktır. Daha önce infoerasmus@trakya.edu.tr adresine dilekçe gönderen adayların tekrar dilekçe göndermelerine gerek yoktur.

30 Mart 2023 tarihinde yapılan Erasmus Yabancı Dil Yazılı Sınavına girmeyen adaylar mazeret sınavına katılamazlar.

Mazereti kabul edilen ve sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri 6 Nisan 2023 tarihinde web sayfamızda (https://erasmus.trakya.edu.tr/) açıklanacaktır.

Mazeret sınavı 7 Nisan 2023 Cuma günü Türkiye saati ile 12:30’da aynı şekilde Teams uygulaması üzerinden yapılacaktır. Sınav tarihine kadar “Erasmus Yabancı Dil Yazılı Mazeret Sınavı Ekibine” ekleneceksiniz. Teams hesaplarınız üzerinden takip edebilirsiniz. Sınav süresi 75 dakikadır. Sınav sonucuna itiraz süresi üç gündür.

Erasmus Yabancı Dil Yazılı Mazeret Sınavı sonuçları 12 Nisan 2023 tarihinde web sayfamızda (https://erasmus.trakya.edu.tr/) açıklanacaktır.

Erasmus Yabancı Dil Yazılı Mazeret Sınavında başarılı olan adaylar için ayrıca sözlü mazeret sınavı yapılacaktır. Erasmus Yabancı Dil Sözlü Mazeret Sınavı İkinci Oturum (mazeret grubu) 13 Nisan Perşembe günü, Teams uygulaması üzerinden Türkiye saati ile 12: 00’de yapılacaktır. İlgili ekibe eklenip eklenmediğinizi Teams hesaplarınız üzerinden kontrol ediniz.

2023 Erasmus Yabancı Dil Sınavı için açıklanan kurallar ve sınav uygulanışı mazeret sınavları için de geçerlidir.

MAZERET SINAVI TAKVİMİ:

6 Nisan 2023

Yabancı Dil Yazılı Mazeret Sınavına girecek adayların Erasmus web sayfasında duyurulması

7 Nisan 2023  (12:30 – 13:45 arası)

Yabancı Dil Yazılı Mazeret Sınavı
(Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrim içi)

12 Nisan 2023

Yabancı Dil Sözlü Mazeret Sınavına girecek adayların Erasmus web sayfasında duyurulması

13 Nisan 2023  ( Saat: 12:00 )

Yabancı Dil Sözlü Mazeret Sınavı
(Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrim içi)

Bu içerik 02.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 3534 kez okundu.