ERASMUS+ ÖĞRENCİ (öğrenim-staj) HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR.

Değerli Öğrencilerimiz;

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği (Öğrenim ve Staj) Başvuruları Dış İlişkiler Birimi Erasmus Ofisine yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için ekte bulunan"BAŞVURU KOŞULLARI ve İLAN METNİ" okuyunuz.

Başvuru Tarihleri                          : 15 Şubat 2016 – 4 Mart 2016

Başvuru Yeri                                 : OTOMASYON SİSTEMİ üzerinden  oluşturacağınız Başvuru Belgesi                                                       ve Transkript ile Erasmus Ofisine (Balkan Yerleşkesi) Başvurunuzu yapınız.

OTOMASYON SİSTEMİ, BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.

YABANCI DİL SINAVI;

• Sınav Yeri                                     : Yabancı Diller Yüksekokulu (Ayşekadın Yerleşkesi)
  • Sınav Tarihi                                   : 17 Mart 2016 Perşembe
  • Sınav Saati                                    : 13.30
  • Sınav Süresi                                  : 75 Dakika
  • Sınav Dil Düzeyi                             : B1
  • Soru Sayısı                                    : 50

ERASMUS OFİSİNE TESLİM ETMENİZ GEREKEN BELGELER;

1. Otomasyon Sistemi üzerinden oluşturacağınız Başvuru Formu
  2. Güncel Tarihli Transkript (2015-2016 Akademik Yılı Güz Dönemi dâhil, ıslak imzalı)
  3. Kabul Belgesi (Staj başvurusu yapan adaylar için)

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği kapsamında Erasmus+ kurumlararası anlaşması bulunan üniversitelere gitmek üzere 51 aday öğrenci belirlenecektir.

Erasmus+ Staj Hareketliliği  kapsamında 2015-2016 akademik yılı için 14 asil, 2016-2017 Akademik Yılı için 2 aday öğrenci (2015-2016 Akademik yılında mezun olacak, son sınıf öğrencileri için)  program üyesi  ülkelerdeki işletme ve kurumlarda staj yapabileceklerdir.

ÖNEMLİ!  Öğrenci başvuru yapmadan önce, staj yapacağı yeri belirlemeli, kurum/işletme ile iletişime geçerek kabul edileceğinden emin olmalı ve bunu başvuru esnasında belgelendirmelidir.(e-posta, kabul belgesi, fax vs)

Bu içerik 09.02.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 10743 kez okundu.