2020 Erasmus Personel (Ders Verme & Eğitim Alma) Hareketliliği

Değerli Personelimizin Dikkatine;

2020  Erasmus+ Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma ) başvuruları başlamıştır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur. Koşullarınızın uyması durumunda her iki projeye de başvuruda bulunabilirsiniz fakat başvurunuzdan birinden 10 puan düşürülür. Lütfen başvuru yapmak istediğiniz faaliyete göre başvuru koşullarını dikkatlice inceleyiniz.

• BAŞVURU TARİHLERİ  : 2 Mart 2020 / 20 Mart 2020
  • BAŞVURU YERİ             :  Dış İlişkiler Arş. ve Uyg. Merkezi - Erasmus Ofisi (Balkan Yerleşkesi)

ERASMUS YÜKSEKÖĞRETİM PERSONELİNİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ PROJESİ,
Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma) Başvusu Yapmak İstiyorum.

Üniversitemiz  kadrolarında görev yapan personellerimiz (idari, akademik) bu projeye başvuru yapabilir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

DEHAS TIP KONSORSİYUMU PROJESİ,
Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma) Başvurusu Yapmak İstiyorum.

Kadrosu Tıp Fakültesinde bulunan ve fiili olarak tıp fakültesinde görev yapan personelimiz (idari, akademik) başvuru yapabilir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT:
Tüm öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin değişim programı, kongre, toplantı katılımı gibi nedenlerle özellikle yurtdışına yapacakları seyahat planlarını gözden geçirmeleri önerilmektedir.

CORONA VİRÜS SALGINI VE SALGININ YURTDIŞI HAREKETLİLİKLERE ETKİSİYLE İLGİLİ YÖK DUYURUSU

Bu içerik 07.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 2259 kez okundu.