2021 Erasmus Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma) Başvuruları Hk.

Değerli Personelimizin Dikkatine;

2021  Erasmus+ Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma ) başvuruları başlamıştır. Başvuruda bulunmak isteyen personelimiz için gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur.

BAŞVURU  TARİHLERİ

11 - 27 Haziran 2021
 BAŞVURU YERİ   Başvurular on-line alınacaktır. Başvuru formuna aşağıda yer alan bağlantılardan, Microsoft Teams kullanıcı hesap bilgileriniz ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz.

* ÖNEMLİ NOT :  Microsoft Teams hesabı bulunmayan personelimiz kurumsal mail adresleri  (.....@trakya.edu.tr) ile hesap açabilirler. Hesap oluşturmak için tıklayınız.

ERASMUS YÜKSEKÖĞRETİM PERSONELİNİN ÖĞRENME HAREKETLİLİĞİ PROJESİ,
Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma) Başvusu Yapmak İstiyorum.

Üniversitemiz kadrolarında görev yapan personellerimiz (idari, akademik) bu projeye başvuru yapabilir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

DEHAS TIP KONSORSİYUMU PROJESİ,
Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma) Başvurusu Yapmak İstiyorum.

Kadrosu Tıp Fakültesinde bulunan ve fiili olarak tıp fakültesinde görev yapan personelimiz (idari, akademik) başvuru yapabilir. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.

Bu içerik 09.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 2126 kez okundu.