2023 Erasmus Personel Hareketliliği Başvuruları Başlamıştır

Değerli Personelimizin Dikkatine;

2023 Erasmus+ Personel Hareketliliği ( Ders Verme & Eğitim Alma ) başvuruları başlamıştır. Başvuruda bulunmak isteyen personelimiz için projeler hakkında gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur.

BAŞVURU TARİHLERİ    8 Mayıs - 29 Mayıs 2023
 BAŞVURU YERİ  Başvurular E-devlet portalı üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.

Erasmus Yükseköğretim Personel Hareketliliği (Ders Verme & Eğitim Alma) Başvurusu Yapmak İstiyorum.
(Üniversitemiz kadrolarında görev yapan tüm personelimiz başvuru yapabilir)

DEHAS TIP Konsorsiyumu Projesi, Personel Hareketliliği (Ders Verme & Eğitim Alma) başvurusu yapmak istiyorum.
(Tıp Fakültesi ve Hastane kadrolarında görev yapan personel başvuru yapabilir.)

DUSK MÜHENDİSLİK Konsorsiyumu Projesi, Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvurusu yapmak istiyorum.
(Mühendislik Fakültesi kadrolarında görev yapan personel başvuru yapabilir)

TUB TURİZM Konsorsiyum Projesi, Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvurusu yapmak istiyorum.
( Turizm Bölümlerinde kadrosu bulunan personel başvuru yapabilir)

TÜRKÇE Konsorsiyum Projesi, Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvurusu yapmak istiyorum.
(Türkçe / Türk Dili bölümleri kadrolarında görev yapan personel başvuruda bulunabilir)

Not: Projeler Hakkında detaylı bilgiye ilgili proje ilana tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bu içerik 05.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1955 kez okundu.